Pracownia produkcji cukierniczej.Kw T.4,cukiernik,techn.t.żyw

Dostępność: brak towaru
Cena brutto: 49,20 zł
zawiera 5% VAT, bez kosztów dostawy
49.20
Cena netto: 46,86 zł
bez 5% VAT i kosztów dostawy
ilość EGZ.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Pin It

Opis

Ćwiczenia praktyczne skierowane do uczniów kształcących się w zawodach cukiernik i technik technologii żywności. Realizują treści z zakresu kwalifikacji T.4 (Produkcja wyrobów cukierniczych).

Publikacja przeznaczona do ćwiczenia praktycznych umiejętności produkcji wyrobów cukierniczych. W każdym rozdziale znajdują się krótki wstęp teoretyczny, którego celem jest przypomnienie najważniejszych informacji, oraz karty pracy, które zazwyczaj zawierają dokładną recepturę produktu i polecenia związane z jego wykonaniem. Konstrukcja pytań w karcie pracy skłania do analizy wykonywanych czynności i wyszukiwania przyczyn ewentualnych niedoskonałości produktu finalnego.

Receptury zawarte w kartach pracy mogą być wykorzystywane także poza szkolną pracownią – do wykonywania domowych wypieków.

Książki z serii Pracownia umożliwiają szlifowanie umiejętności praktycznych i przygotowują do praktycznej części egzaminu. 

Szczegóły

ISBN 9788302157424
Autor Kaźmierczak Magdalena
Oprawa br
Rok wydania 2016
Format a4
Stron 320

Opinie o produkcie (0)

Submit
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Submit
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl